• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

Een vastgoedadvocaat voor procedures in de ondernemingskamer is essentieel wanneer uw organisatie zich bevindt in het oog van een juridische storm. De expertise van een expert van WRE Advocatuur zorgt voor een solide vertegenwoordiging, met name bij complexe vastgoed gerelateerde kwesties die de aandacht van de ondernemingskamer vereisen, waarbij gedetailleerde juridische kennis cruciaal is.

Meer te weten komen over onze diensten?

gebouw uit het raam kijken
werken met laptob
wolkenkrabbers

Navigeren door procedures in de ondernemingskamer

De wereld van de ondernemingskamer is divers en kent tal van procedures. Een specifiek en ingewikkeld voorbeeld hiervan is de uitvoerige enquêteprocedure, een traject dat grondige kennis en voorbereiding vereist. Daarnaast zijn er situaties, zoals bij joint-ventures, waarbij de nuances van de betrokkenheid van de ondernemingskamer het inzicht van een vastgoedadvocaat vereisen, die de fijne kneepjes van het vak kent.

Waarom de stap naar de ondernemingskamer?

Er zijn diverse scenario’s binnen vastgoedproblematiek die kunnen leiden tot procedures bij de ondernemingskamer. Een verhit en complex geschil met aandeelhouders is een veelvoorkomend voorbeeld in de vastgoedsector dat kan uitmonden in een bezoek aan de ondernemingskamer. Hier speelt de vastgoed- en ondernemingsrechtadvocaat een cruciale rol door te fungeren als een strategische gids, zodat u met vertrouwen elke juridische uitdaging tegemoet kunt treden.

Schakel een deskundige in voordat het te laat is

Anticiperen is essentieel in de juridische arena. WRE Advocatuur biedt met zijn dienstverlening de ondersteuning aan die u nodig heeft, met uitgebreide kennis en ervaring in vastgoedzaken. En zelfs wanneer procedures via de ondernemingskamer niet meer haalbaar lijkt, staat onze vastgoedadvocaat klaar om u te begeleiden. Zo kan hij u bijvoorbeeld adviseren over de WOAH-regeling als een faillissement dreigt. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn en neem contact op via +31 (0)20 5207680 of stuur een e-mail naar info@wre-advocatuur.nl.