• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

In de wereld van onroerend goed is een vastgoedadvocaat voor het opstellen van een WHOA bij faillissement onmisbaar. Wanneer een bedrijf zich in financieel zwaar weer bevindt, biedt een advocaat van WRE Advocatuur niet alleen gemoedsrust, maar ook een pad naar een geordende doorstart.

Meer te weten komen over onze diensten?

gebouw uit het raam kijken
werken met laptob
wolkenkrabbers

Het opstellen van een WHOA bij faillissement door een vastgoedadvocaat

De rol van een vastgoedadvocaat voor een WHOA bij faillissement wordt vaak onderschat. Een WHOA-regeling, oftewel Wet Homologatie Onderhands Akkoord, biedt bedrijven de kans om een bindend akkoord te bereiken met schuldeisers en aandeelhouders zonder faillissement. Met de begeleiding van een vastgoedadvocaat bij het opstellen van deze regeling, is een strategische en zorgvuldige benadering gegarandeerd. Daarnaast kan een bezoek aan de ondernemerskamer essentieel zijn. Hierbij kan, onder begeleiding van uw vastgoedadvocaat voor de WHOA bij faillissement, gebruik worden gemaakt van de enquêteprocedure om diepgaand de onderliggende oorzaken van problemen te onderzoeken.

Neem nu actie voor uw bedrijfsvoortgang

Het veld van vastgoedontwikkeling kent vele uitdagingen. Het inschakelen van een ervaren vastgoedadvocaat, zeker een gespecialiseerd in WHOA bij faillissement, is geen overbodige luxe. WRE Advocatuur biedt de expertise middels een bedrijfsrechtadvocaat, die nodig is om uw onderneming de best mogelijke uitkomst te geven in uitdagende tijden zoals een faillissement. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn en bereik ons telefonisch via +31 (0)20 5207680 of stuur een e-mail naar info@wre-advocatuur.nl.