• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

Een in bedrijfsrecht gespecialiseerde advocaat is een onmisbare partner voor organisaties in een dynamische en juridisch complexe zakelijke omgeving. WRE Advocatuur zorgt voor juridische zekerheid, waardoor uw bedrijf kan floreren zonder onverwachte hindernissen. Wij zijn u van dienst als advocaat in het ondernemingsrecht voor zowel nationale als internationale doeleinde.

Meer te weten komen over onze diensten?

De diensten van een advocaat in het bedrijfsrecht

Een bedrijfsrechtadvocaat biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Joint-ventures: Het vormen van strategische samenwerkingen tussen bedrijven. Wanneer twee ondernemingen samenkomen, is het ondernemingsrecht vaak een kernaspect waar een advocaat bij helpt.
  • Reorganisatie: Juridische begeleiding van een ondernemingsrechtadvocaat bij het herstructureren van uw organisatie voor optimalisatie.
  • ESG-factoren: Advies over de implementatie van milieu-, sociale en governance-normen.
  • Bedrijfsovername: Juridische assistentie bij het kopen of verkopen van bedrijven.

Juridische hulp bij mindere tijden

Zelfs in turbulente tijden is WRE Advocatuur er om u te ondersteunen. Een bedrijfsrechtadvocaat is cruciaal bij het bezoeken van de ondernemingskamer, waar geschillen tussen bestuurders worden beslecht. Daarnaast biedt de expertise op het gebied van insolventie, een vangnet voor organisaties die met financiële tegenslagen kampen. In situaties zoals deze komt de combinatie van ondernemingsrecht en een deskundige advocaat nadrukkelijk naar voren.

Kies voor de juiste expertise

In de complexiteit van het moderne bedrijfsleven is het essentieel om te vertrouwen op de expertise van een bedrijfsrechtadvocaat. Als er extra expertise nodig is, wordt de hulp van een gespecialiseerd legal team ingeschakeld, zodat u altijd gepaste juridische ondersteuning krijgt. Wanneer u geconfronteerd wordt met vraagstukken op het gebied van ondernemerschap, is een kijk van onze advocaat noodzakelijk. Neem gerust contact met ons op via +31 (0)20 5207680 of stuur een e-mail naar info@wre-advocatuur.nl.