• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

Joint-ventures vormen een krachtig middel voor bedrijfsgroei, maar kunnen ook complex en uitdagend zijn. Het inschakelen van een gespecialiseerde advocaat van WRE Advocatuur bij dergelijke samenwerkingen zorgt voor solide overeenkomsten die uw belangen behartigen en waarborgt uw zakelijke integriteit.

Meer te weten komen over onze diensten?

gebouw uit het raam kijken
werken met laptob
wolkenkrabbers

Wat zijn joint-ventures?

Een joint venture is een zakelijke overeenkomst waarbij twee of meer partijen hun middelen en expertise samenvoegen om een specifiek project of bedrijfsactiviteit na te streven. Meestal is het doel van een joint venture om nieuwe markten te betreden, risico’s te delen of specifieke vaardigheden en technologieën te combineren. Een bedrijfsrechtadvocaat is daarbij uw schild en zwaard. Hij duikt diep in de nuances van de deal en zorgt dat u juridisch sterk staat. Daarbij zijn de actuele ESG-factoren, waardoor duurzaamheid en ethiek belangrijk.

Internationale markten betreden

De overweging voor bedrijfsuitbreiding naar het buitenland in combinatie met een joint-venture is uitdagend, met diverse juridische facetten die nauwlettende aandacht vereisen. Daarbij brengt een logistieke projectontwikkeling tal van specifieke uitdagingen met zich mee waarvoor deskundigheid onontbeerlijk is. En als het gaat om het vastleggen van rechten en plichten tussen partijen is een aandeelhoudersovereenkomst cruciaal. Vertrouw daarom op de juiste juridische ondersteuning bij joint-ventures; hiermee verzekert u zich van een solide positie in elk internationaal traject.

Zet de stap naar zekerheid en vooruitgang

In de wereld van vastgoedontwikkeling en joint-ventures is het hebben van een ervaren advocaat aan uw zijde geen luxe, maar een noodzaak. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe WRE Advocatuur u kan helpen bij elke stap van uw zaken.