• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

Het proactief inschakelen van een vastgoedadvocaat voor het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst is een verstandige zet voor elke onderneming die vooruit denkt. WRE Advocatuur, met een rijke historie en diepgaande expertise, heeft door de jaren heen talloze organisaties verspreid over heel Nederland bijgestaan. Met onze gerichte aanpak en ervaring begeleiden wij u met precisie, verzekerd van een overeenkomst die aan alle eisen, wettelijke kaders en specifieke wensen voldoet.

Meer te weten komen over onze diensten?

gebouw uit het raam kijken
werken met laptob
wolkenkrabbers

Onze vastgoedadvocaat begrijpt het belang van een nauwkeurige aandeelhoudersovereenkomst

Een aandeelhoudersovereenkomst, nauwkeurig opgesteld door onze vastgoedadvocaat en juridisch waterdicht, kan bij aandeelhoudersgeschillen het verschil maken tussen een snelle, amicale oplossing en een langdurig, kostbaar conflict. Door onze ervaring in vastgoedontwikkeling weten wij exact wat er in een dergelijke overeenkomst opgenomen moet worden. Vooral bij complexe zaken zoals een bedrijfsovername of het splitsen van ondernemingen, is het essentieel dat elke clausule duidelijk, rechtvaardig en in overeenstemming met de wet is.

Zorg voor de beste overeenkomst voor uw bedrijf

Wanneer u streeft naar het beste voor uw bedrijf, is het raadzaam om samen te werken met een van onze advocaten. Een vastgoedadvocaat van WRE Advocatuur, met diepgaande kennis van de hedendaagse markttrends, garandeert u van een aandeelhoudersovereenkomst die zowel nationaal als bij aandeelhoudersgeschillen op internationaal niveau standhoudt. Neem geen onnodige risico’s en kies voor een solide bedrijfsrechtadvocaat, toekomstbestendig fundament voor uw onderneming. Stuur uw vraagstukken in een e-mail naar info@wre-advocatuur.nl of bel ons via +31 (0)20 5207680.