• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

Bij confrontatie met vastgoedproblematiek is het cruciaal om direct een advocaat in te schakelen. WRE Advocatuur biedt de noodzakelijke juridische ondersteuning en kennis aan om uw belangen optimaal te beschermen, waarbij efficiëntie, expertise en diepgaand begrip van de vastgoedsector voorop staan.

Meer te weten komen over onze diensten?

gebouw uit het raam kijken
werken met laptob
wolkenkrabbers

Hoe kan een advocaat u helpen bij vastgoedproblematiek?

Vastgoedkwesties kunnen een complex landschap van juridische uitdagingen vormen, die elk een unieke aanpak vereisen. Uw organisatie kan een advocaat inschakelen voor diverse vastgoedproblemen, waaronder:

  • WHOA-regeling bij faillissement: Deze recent geïntroduceerde regeling biedt ondernemingen in financiële moeilijkheden een instrument om hun schulden te herstructureren, buiten een formeel faillissementsproces.
  • Procedures van de ondernemingskamer: Hierbij kan men denken aan geschillen omtrent wanbeleid, rechten van minderheidsaandeelhouders of enquêterecht, en de nuances hierin.
  • Internationale aandeelhoudersgeschillen: Wanneer vastgoedbelangen grensoverschrijdend zijn, kunnen er conflicten ontstaan die diepgaande kennis van internationaal recht en lokale regelgeving vereisen.
  • Reorganisatie: Bij verandering van bedrijfsstructuur of strategie, kan een reorganisatie noodzakelijk zijn. Hierbij is juridische begeleiding essentieel om te zorgen dat alles volgens de wet verloopt, rekening houdend met de belangen van alle betrokkenen, waaronder werknemers en schuldeisers.

Schakel juridische steun in bij vastgoeduitdagingen

Vastgoedproblematiek, zoals onvoorziene geschillen of insolventie, kan al snel escaleren en leiden tot significante financiële gevolgen. Zonder de juiste juridische begeleiding van een advocaat kan vastgoedproblematiek catastrofale gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Door een vastgoed- en bedrijfsrechtadvocaat van WRE Advocatuur in te schakelen, verzekert u zichzelf van deskundige hulp die de complexiteit van vastgoedproblematiek begrijpt en aanpakt met een strategische en gedetailleerde aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)20 5207680 of stuur een e-mail naar info@wre-advocatuur.nl.