• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

Het kiezen van de juiste Nederlandse bedrijfsadvocaat voor zaken in het buitenland is cruciaal wanneer uw onderneming overweegt de grens over te steken. WRE Advocatuur biedt de expertise aan die noodzakelijk is voor succesvolle internationale operaties. Of u nu gevestigd bent in Maastricht, Amsterdam of Groningen, onze gespecialiseerde dienstverlening is beschikbaar door heel Nederland voor uw internationale ambities.

Meer te weten komen over onze diensten?

gebouw uit het raam kijken
werken met laptob
wolkenkrabbers

Wanneer is het verstandig om een Nederlandse bedrijfsadvocaat voor in het buitenland in te schakelen?

Onze Nederlandse bedrijfsadvocaat staat voor u klaar als u zaken gaat oppakken in het buitenland. Denk aan het proces van bedrijfsovername: de wetgeving, cultuur en zakelijke gebruiken kunnen sterk variëren van land tot land. Evenzo, bij het plannen van bedrijfsuitbreiding in het buitenland, zijn er veel valkuilen die vermeden kunnen worden met de juiste juridische gids. Mocht de situatie vereisen, dan wordt een toegewijd legal team ingeschakeld, ervoor zorgend dat elke facet van de zaak de nodige expertise krijgt. Op deze manier ondersteunt onze ervaren bedrijfsrechtadvocaat uw organisatie tot het maximale.

Schakel onze expertise in

Een solide juridische basis is de sleutel tot internationaal zakendoen. Het inschakelen van WRE Advocatuur, met zijn betrouwbare en ervaren Nederlandse bedrijfsadvocaat voor zaken in het buitenland, verzekert dat uw organisatie de stappen neemt die nodig zijn om te slagen. Of het nu gaat om reorganisatie, fusies of andere zakelijke ondernemingen, onze advocaat heeft de kennis van zowel de binnenlandse als de buitenlandse markten en weet precies welke strategieën het beste werken voor uw onderneming in het buitenland. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn door contact met ons op te nemen via info@wre-advocatuur.nl of +31 (0)20 5207680.