• Expertise in vastgoed en ondernemen
  • Nationale en internationale zaken
  • Innovatie en effectieve advocatuur

De implementatie van ESG-normen is een cruciale stap vooruit in de wereld van duurzaam ondernemen. ESG staat voor Environmental (milieu), Social (sociaal) en Governance (bestuur) normen. Deze normen zijn in het leven geroepen om bedrijven te begeleiden naar een duurzamere en meer verantwoorde bedrijfsvoering. Echter, de implementatie van deze ESG-normen vereist zowel kennis van deze normen als van de juridische implicaties. En daar komt de expertise van WRE Advocatuur om de hoek kijken.

Meer te weten komen over onze diensten?

gebouw uit het raam kijken
werken met laptob
wolkenkrabbers

Onze rol in de implementatie van ESG-normen

Wat maakt de implementatie van ESG-normen nu zo uitdagend? Het antwoord ligt in de complexiteit van de normen en de wet- en regelgeving eromheen. De rol van onze advocaten is om bedrijven te begeleiden bij het correct toepassen van deze normen, zodat juridische valkuilen worden vermeden. Onze bedrijfsrechtadvocaat bezit de essentiële kennis die nodig is bij het implementeren van deze normen. Het gaat daarbij niet enkel om het naleven van de regels, maar ook om het herkennen van de ESG-factoren die voor een organisatie relevant zijn.

Schakel ons in als uw partner in duurzaam ondernemen

Denk aan een projectontwikkeling in de logistiek waar de implementatie van ESG-normen een significant verschil kan maken. Dit gaat verder dan enkel voldoen aan wettelijke eisen; het gaat om het bouwen van een duurzame toekomst. Onze dienstverlening is erop gericht om u hierin volledig te ondersteunen, zodat u met vertrouwen kunt sturen op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Heeft u vragen over onze diensten? Stuur uw vragen in een e-mail naar info@wre-advocatuur.nl of bel ons via +31 (0)20 5207680.